Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat bieden we

Jobstudenten leveren met hun spontane inzet een waardevolle bijdrage aan de werking van het CKG. Tijdens de drukke vakantieperiode zorgen ze voor extra aandacht aan de kinderen.

Tegelijk wil het CKG een boeidende leerplek zijn en een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de jobstudent. Een vakantiejob zorgt voor extra werkervaring.

Het CKG wil jullie bovendien een optimale begeleiding aanbieden. 

Voorwaarden

  • Je bent minstens 18 jaar
  • Je komt in aanmerking om als jobstudent tewerkgesteld te worden
  • Je kan samenwerken in een team
  • Je bent bereid flexibele uren te werken
  • Ervaring in een jeugdbeweging of jeugdwerk is een pluspunt
  • Je kan een uitreksel uit het strafregister (model 2) niet ouder dan 3 maanden voorleggen

Interesse?

Stuur het vakantiewerkformulier ingevuld naar ilse.van.der.schoot [at] emmaus.be.  In de loop van de maand mei bekijken we alle aanvragen en wordt met jou contact opgenomen

CKG Betlehem (een zorgvoorziening van vzw Emmaüs) respecteert je privacy. Gegevens die het CKG  via het vakantiewerkformulier ontvangt, worden uitsluitend gebruikt door de contactpersoon om u te contacteren. In overeenstemming met de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, worden de gegevens niet aan derden overgemaakt.  De door jou verstrekte informatie wordt niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de hogervermelde doeleinden en nadien vernietigd. Je kan de complete privacyverklaring lezen op Emmaus.be.