Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat bieden we

Stagiairs nemen binnen het CKG een belangrijke plaats in en leveren een waardevolle bijdrage aan de werking van het CKG.

Het CKG wil een boeiende leerplek zijn en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de studenten, onze aankomende professionals. Stagiairs zijn geen ‘werkkrachten’. Onze bekommernis is een omgeving aanbieden waar jullie je  volledig kunnen bekwamen en ontplooien tot mogelijke toekomstige collega’s. Jullie krijgen kansen je te ontwikkelen op het vlak van kennis, vaardigheden en attitudes. Uitgangspunt is om zoveel mogelijk kennis, inzicht en ervaring vanuit de praktijk te koppelen aan de theoretische kennis vanuit de opleiding.
Het CKG wil bovendien een optimale begeleiding aanbieden. Jullie  dragen immers ook een stuk van het CKG uit.
 

Voorwaarden

In het CKG werken we met zeer jonge kinderen die meestal slechts korte tijd in het CKG verblijven. Tijdens deze periode moeten de kinderen reeds met verschillende begeleiders kennis maken. Om die reden komen enkel stages met een minimum duurtijd van 3 maanden en met een minimum van 26 uren per week in aanmerking.

Je bent minstens 18 jaar

Hoe een stage aanvragen?

 

Bekijk hier het overzicht van de stageplaatsen . 

Voor een overzicht  van onze openstaande stageplaatsen kan je terecht op onze vacaturesite.

CKG Betlehem (een zorgvoorziening van vzw Emmaüs) respecteert je privacy. Gegevens die het CKG  via het stageformulier ontvangt, worden uitsluitend gebruikt door de contactpersoon om u te contacteren. In overeenstemming met de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, worden de gegevens niet aan derden overgemaakt.  De door jou verstrekte informatie wordt niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de hogervermelde doeleinden en nadien vernietigd. Je kan de complete privacyverklaring lezen op Emmaus.be.