Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat bieden we

Vrijwilligers nemen binnen het CKG een belangrijke plaats in en leveren met hun spontane inzet een waardevolle bijdrage aan de werking van het CKG.

Tegelijk wil het CKG een boeidende leerplek zijn en een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de vrijwilliger.

Het CKG wil ook een aangename vaste stek zijn waar de vrijwilliger de nodige uitdaging vindt en zijn bijdrage goed aanvoelt. Een vrijwilliger is mee een radartje in het geheel van de werking. Vrijwilligers maken integraal deel uit van het CKG .

Het CKG wil jullie bovendien een optimale begeleiding aanbieden. 

Voorwaarden

- Je bent minstens 18 jaar
- Je kan een blanco uitreksel uit het strafregister (model 2) voorleggen
- In de residentiële werking werken wij met zeer jonge kinderen die meestal slechts korte tijd in het CKG verblijven. Tijdens deze periode moeten de kinderen reeds met heel wat verschillende begeleiders kennis maken. Om die reden wensen we daar enkel in te gaan op langlopende engagementen.

 

Interesse?

Vrijwilligerswerk kan in het CKG onder verschillende vormen en taken plaatsvinden.  Bij interesse kan je het vrijwilligersformulier ingevuld sturen naar ilse.van.der.schoot [at] Emmaus.be.  Je wordt dan uitgenodigd op een kennismakingsgesprek.

Momenteel zijn we op zoek naar een huiswerkkameraad. en een schoolvrijwilliger.  De inhoud van de functies kan je hieronder downloaden. Bij interesse mag je rechtstreeks contact opnemen met de contactpersoon.

 

 

CKG Betlehem (een zorgvoorziening van vzw Emmaüs) respecteert je privacy. Gegevens die het CKG  via het vrijwilligersformulier ontvangt, worden uitsluitend gebruikt door de contactpersoon om u te contacteren. In overeenstemming met de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, worden de gegevens niet aan derden overgemaakt.  De door jou verstrekte informatie wordt niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de hogervermelde doeleinden en nadien vernietigd. Je kan de complete privacyverklaring lezen op Emmaus.be.